Vi renoverar ditt badrum

En badrumsrenovering är ofta ett stort projekt som kräver god planering och fokus på hög kvalitet. Det gäller inte bara att välja rätt material och rätt verktyg, utan även att hitta hantverkare som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkerställa ett högkvalitativt resultat.

God planering ligger till grund för varje bra utfört jobb

Att renovera badrummet kan vara någonting som sätter guldkant på vardagen och som tar er ett steg på vägen mot att få den bostad ni alltid drömt om. Dock kräver det en hel del hårt arbete och det krävs även att ni har tänkt genom ordentligt vad ni är ute efter innan ni sätter igång med själva renoveringen. Saknas idéer och behöver ni hjälp med designförslag, materialförslag eller andra frågor rekommenderar vi att ni tar kontakt med någon av oss för att gemensamt ta fram en plan som alla kan vara nöjda med.

Var beredd på att själva renoveringen kräver en del utrymme och att ni kan behöva avsätta delar av er bostad till arbetsplats under arbetets gång. Bor ni i en större bostad med fler badrum är detta ofta inget problem, men om det är det enda badrummet som finns tillgängligt kan det vara bra att se till att ni har ett väl fungerande alternativ att använda er av under renoveringen.

Under själva arbetets gång är vi noggranna med att se till att närliggande möbler, väggar och golv är ordentligt täckta så att de inte riskeras att skadas. Dock kan det vara bra att tömma området som ligger i direkt anslutning till badrummet för att både tillåta för arbetsutrymme och för att försäkra er om att ingenting kommer till skada.

lyxigt badrum med marmorväggar

Val av material

Det finns idag en stor variation av material att välja mellan när det kommer till badrumsinredning. Klassiska material som kakel, porslin och rostfritt kan numera kombineras med bland annat betong, trä, mässing och plast. Har ni funderingar kring de olika typerna av material är ni alltid välkomna att kontakta oss för personlig rådgivning. Vi rekommenderar även att ni tar en tur till någon av de större badrumsbutikerna för att få idéer till nya material och intressanta användningsområden.

Mindre justeringar eller helrenoveringar

Ibland kan det vara så att man inte vill renovera hela badrummet – då kan det kanske räcka med att man byter ut ett badkar, ett badrumsskåp och kanske målar om eller sätter upp en ny duschkabin. Ofta kan denna typ av mindre justeringar innebära en enorm ansiktslyftning för hela badrummet och kan på så sätt fungera som ett enklare och i många fall billigare alternativ än en hel renovering. Vi tar oss an alla typer av uppdrag och kunder och inget jobb är för litet för oss.

enkelt vitt nyrenoverat badrum

Trött på ditt gamla badrum? Vi hjälper dig att välja ut och installera ett nytt